keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Stars & Stripes

Ihastuin tähän kameleont designin mustapohjaiseen multistariin heti ensisilmäyksellä. Näistä velourhousuista onkin tullut niin pojan, kuin minunkin suosikit. Aina pitäisi saada jalkaan "tättihootut" :)
Harmittamaan on jäänyt, etten tilannut reilua määrää samoin tein ja nyttenhän se on jo loppu. Yksien housujen verran vielä jäi onneksi, mutta mielellään olisin ostanut varastoon enemmänkin =)
Saman valmistajan raitajersey sopi hyvin kaveriksi paidan muodossa ja housuille on tulossa ainakin yksi paita lisää  kaveriksi, kunhan kerkiän tekemään :)
Paita tuotti tavallista enemmän päänvaivaa ja purinkin se kertaalleen kokonaan ja aloitin alusta. Onneksi, sillä nyt olen tyytyväinen :)
Housujen kaavana tuttu ja turvallinen OB:n saimi halkaistuna ja taskut lisättynä. Paidan pohjana OB:n papana ja hupun lisäsin jostain toisesta kaavasta. Koko molemmissa n.98cm.
Kankaat tilattu Royal-tuotteelta











13 kommenttia:

  1. Hieno setti! Toi hupun raitareunus on tosi magee! :)

    VastaaPoista
  2. Tosi hieno! <3 Minäkin ihastuin noihin tähtiin, ei ole sitä samaa kuin kaikki muut.

    Miten olet tehnyt tuon hupun raitareunuksen? On tosi mageen näköinen ja antaa kyllä kivan piristyksen!

    VastaaPoista
  3. Kiitos kaikille :)
    Suvitus: Leikkasin kankaan pystysuuntaan,kohdistin raidat harsimalla, saumurilla mustaan huppukankaaseen kiinni ja kaksoisneulalla vaan sauma litteäks vielä, samoin ompelin kaula-aukon ympäryksen kaksoisneulalla, että pysyy siististi alaspäin ja piilossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pienensin siis huppua(musta osa) sen verran kun lisäsin raitakangasta, eli kankaat on vaan liitetty toisiinsa :)

      Poista
    2. Kiitos vastauksesta. :) Yritin nimittäin kuvista kurkkia, oliko tuo huppu kantattu tuolla raidallisella jerseyllä, mutta kun ei näkynyt ''neulan jälkiä''. :D Mutta se olikin tehty noin! :)

      Pakko kyllä vielä ihastella näitä. Tuo raita on kyllä tosi kiva lisäys, voisin joskus vähän matkia ja kokeilla itsekin tuota. :) Antaa kyllä tosi kivasti ilmettä lisää tuohon huppuun. :) Ja nuo tähtihousut, aivan ihanat. <3

      Poista
    3. Ajattelin että hupusta olisi tullut tylsä pelkästään mustana ja en halunnnut silputa loppupalaa raitakankaasta hupuksi, kun sitä jäi juuri sen verran, että esim etu ja takakappaleen toiseen paitaa joskus vielä saisi. Tykkään tästä itsekkin kovin :)

      Poista
  4. Ihanat! Mua niin harmittaa, kun jäin ilman multistareja ja -raitoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan että niitä tulisi vielä uudelleen myyntiin :)

      Poista
  5. Ihana setti! Tykkään tosi paljon tosta yhdistelystä.

    VastaaPoista
  6. Ihana setti! :) Minulla on blogissani sinulle tunnustus! ;) http://marimik.blogspot.com (Liebster blog kuvan alla)

    VastaaPoista